Theelichthouder Waxinelichthouder Haliet / Himalaya zoutsteen - Groot 5 1
Theelichthouder Waxinelichthouder Haliet / Himalaya zoutkristal - Groot - c.a. 1 kg

Deze prachtige theelichthouders van zoutsteen (Haliet) uit het Himalaya gebergte hebben een revitaliserend effect op de omgeving. Het zoutkristal neutraliseert een overvloed aan positieve ionen in de lucht. Een teveel aan positieve ionen kan onder andere ontstaan door elektronische apparatuur en roken. Door dit ioniserende effect slaat stof neer, wat een positief effect heeft op de ademhaling. Daarnaast heeft een omgeving met een goede energetische balans een positief effect op het algemene welzijn. Het ioniserende effect wordt versterkt als het zout warm wordt. Dit gebeurt vanzelf door de kaars als deze brandt.

Niet behandelen met water, hooguit met een doek die "handdoekdroog" is. Zorg ervoor dat het product op een droge plek staat. De theelichthouders hebben beschermdopjes aan de onderzijde om beschadiging van uw meubels te voorkomen.

Let op! Deze foto's zijn indicatief. Alle theelichten worden voorgeselecteerd op kwaliteit. Echter, omdat het natuurproducten betreft verschillen de geleverde modellen altijd een beetje van de foto qua vorm en kleurtint.
Foto('s):
Prijsinformatie:
Prijs per stuk:
€ 4,99 € 2,49 *
Aantal: Bestellen
Reviews Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst moet worden goedgekeurd door een beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is zal hij verschijnen op deze pagina.

Maarten -

Mooie sfeervolle houders

Geen reviews gevonden.

Meer reviews