De Pure Lamp[e] is een (ont)geurlamp, ook wel katalytische lamp genoemd. De katalytische lamp is in 1898 uitgevonden door de Parijse apothekersassistent Maurice Berger. Aanvankelijk als instrument om de lucht in ziekenhuiskamers te zuiveren van schimmels, mijten en bacteriën. Al snel wordt de lamp ook gebruikt in andere gebouwen en in woonhuizen. Daar lost hij kook-, rook- en andere nare geurtjes op. Door een geurolie aan de neutrale ontgeurvloeistof toe te voegen zorgt de Lampe desgewenst voor een heerlijk aroma.

De Pure Lamp[e] onderscheidt zich van de meeste katalytische (ont)geurlampen door eenvoud, stijl, kwaliteit en een zeer aantrekkelijke prijs. Hij bestaat vrijwel geheel uit stevig glas en heeft - heel toepasselijk  - de vorm van een klassieke, solide apothekersfles. Dat biedt verschillende voordelen. Doordat hij geheel transparant is, kunt u eenvoudig zien of er nog voldoende vloeistof in zit. Dankzij een inhoud van 500 ml, hoeft u hem niet zo vaak bij te vullen en is hij ook geschikt voor grotere ruimtes. Ook al omdat de brander dankzij de relatief fors uitgevoerde lont en het uit twee lagen bestaande gloeielement zeer krachtig is. De afsluitdop is zodanig uitgevoerd dat u er de brander in kunt plaatsen als u de Lampe bijvult. Zo voorkomt u geknoei en vlekken op uw meubilair. Dankzij zijn eenvoudige, klassieke en transparante uitvoering, past de Lampe in vrijwel ieder interieur.

Wordt geleverd met een handig trechtertje en een duidelijke Nederlandse gebruiksaanwijzing. Afmetingen inclusief dop: ca. 22 cm. hoog x 8 cm. doorsnede. 

Prijsinformatie:
Prijs per stuk:
€ 24,95 € 14,95 *

 

Dit product is niet uit voorraad leverbaar

Reviews Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst moet worden goedgekeurd door een beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is zal hij verschijnen op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Meer reviews